mk   eng  

facebook22

РИМАКО ДООЕЛ

Римако дооел е основана во 2001 година  со основна дејност трговија со земјоделски машини и резервни делови за земјоделски мaшини.
Од самиот почеток Римако дооел на пазарот во Македонија се претстави со широк асортиман  на високo квалитетни  земјоделски  приклучни машини  и оригинални резервни делови  
Денес партнери на Римако се над 50 компании од ЕУ  со огромен асортиман на технолошки најопремени земјоделски машини кои можат да извршуваат и најсложени работи во земјоделието.

Машини за градинарство

Голем избор и асортиман на машини за Вашите потреби

Резервни делови

Голем избор и асортиман на резервни делови за Вашите потреби

Машини за лозарство

Голем избор и асортиман на машини за Вашите потреби

Лесна градежна механизација

Голем избор и асортиман на градежна механизација за Вашите потреби

Машини за ратарство

Голем избор и асортиман на машини за Вашите потреби

Резервни делови за култиватори

Голем избор и асортиман на резервни делови за култиватори за Вашите потреби

Денес партнери на Римако се над 50 странски компании!

Со гордост можеме да кажеме дека резултат на нашата досегашна работа е високото ниво на почитување што го искажуваат и најголемите земјоделски компании од сите региони на Македонија. Со одговорното работење и сериозниот пристап кон проблемите и потребите на земјоделците Римако го направија да биде Компанија во која земјоделците веќе имаат голема доверба.

Наша најдобра референца е нашите клиенти во Римако да имаат крајно сигурен и доверлив партнер за соработка.

Наша визија е  Римако дооел  секогаш да дистрибуира земјоделски Машини со нјсовремена и иновативна технологија, со голема продуктивност и ефикасност во работата со докажан квалиетет и прифатливи цени.

            ул. Никола Карев бр.3/1  
2300 Кочани, Македонија
+389 70 810 435  |  +389 33 373 473 
info@rimako.com.mk

image002

Designed & Developed Elkom Group | web design | hosting solutions | www.elco.eu.mk